diumenge, 11 de gener del 2009

NEVADA

Flocs de neu.


Més de 2.000 alumes s'han quedat sense anar a classe aquest divendres per la presència de neu a les carreteres que ha obligat a suspendre el transport escolar a les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona, Ponent i el Pirineu, segons han informat des de la conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
Concretament s'han suspès algunes o totes les línies de transport a la Terra Alta, Ribera d'Ebre, Baix Ebre, Alt Camp, Priorat, la Conca de Barberà, l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, el Pallars Jussà, Urgell, les Garrigues i la Noguera. A part les escoles de Vinaixa, Juncosa, Els Torms. Albaigés, Cerviè i els Omellons han tancat.274 alumnes de les escoles de la Fatarella, Corbera d'Ebre, Pobla de Massaluca i Torre de l'Espanyol no han pogut anar a classe perquè s'ha suspès el transport escolar en aquestes rutes.

Per altra banda 1.450 alumnes d'ESO han quedat sense classe a les comarques de la Terra Alta, Ribera d'Ebre i Baix Ebre. Al Montsià de moment no hi ha afectació però la previsió és que nevarà molt.