dilluns, 16 de novembre del 2009

L’INSTITUT DE FLIX AL I CONGRÉS MUNDIAL D’ESPORT ESCOLAR


Fotos de Biel Pubill

L’INSTITUT DE FLIX AL I CONGRÉS MUNDIAL D’ESPORT ESCOLAR

El departament d’educació física de l’institut de Flix va participar en el I Congrés Mundial d’Esport Escolar celebrat entre l’onze i el catorze de novembre a les instal·lacions de l’INEF de Barcelona.
El nostre institut va presentar la comunicació Tradijoc: trobada anual de jocs populars i tradicionals dels alumnes de 1r d’ESO de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Al powerpoint que properament podreu visualitzar a la web del centre s’explica com es planifica anualment aquesta trobada, els objectius que es cerquen, el desenvolupament de les activitats i, a tall de conclusió, s’especifiquen un seguit d’idees que mostren la solidesa del projecte i les possibilitat de ser reconegut com una experiència extrapolable a altres comarques.
El congrés, organitzat per la Secretaria General de l’Esport, s’hi van inscriure més de 700 professionals del camp de la docència i d’àmbits federatius. Es preveu que properament s’editin les actes que inclouran les ponències i comunicacions presentades i on podreu fer la lectura de la comunicació esmentada.