dimarts, 7 d’octubre del 2008

TUNNING D'AULES


Concurs de decoració de les aules

En col.laboració amb la Comissió de Convivència del nostre centre hem cregut interessant proposar als nostres alumnes l’elaboració d’un projecte per a decorar les aules.

Objectius:

.Implicar tot l’alumnat en la decoració de la pròpia aula per tal de:
.Gaudir d’un institut més acollidor i més acord amb els gustos dels alumnes
.Que l’alumnat es faci més seu el centre i per tant el cuidi més
.Incentivar el reciclatge d’objectes per tal d’estalviar en recursos i fer prendre consciència als alumnes que amb pocs recursos materials i molta imaginació es poden fer decoracions molt maques.
.Fomentar la cooperació entre els alumnes.

Activitat:

.S’ha de fer un projecte de decoració de l’aula que es pot fer en grup o individualment.

.Els projectes han de tenir en compte els valors que s’intenten transmetre a l’escola (correcció lingüística, cohesió social, educació i respecte per la resta de membres de la comunitat educativa...)

.S’acotarà l’espai de decoració: no es pot decorar tota la classe, ni penjar coses del sostre, ni pintar les parets. Aquesta decoració es centraria sobretot en una de les parets del l’aula.

.Aquest projecte ha de constar d’una memòria escrita (veure la fitxa adjunta), i d’un dibuix.

.Cada grup-classe triarà els 2 millors projectes i d’entre ells es faran votacions per a veure com es decora finalment la classe, o si fins i tot es fa una fusió dels dos projectes guanyadors.

.Es farà una exposició dels diferents projectes al passadís del primer pis o a la biblioteca i hi haurà un jurat format per alumnes i professors que valoraran els 3 millors treballs basant-se en criteris com: ORIGINALITAT, RECICLATGE DE MATERIALS, MULTICULTURALITAT, IDEA PRÀCTICA…

.Els 3 millors projectes obtindran un premi que es donarà a la festa de Nadal

Termini de presentació dels treballs:

30 d’octubre.

Decoració de les classes:

Les classes han d’estar decorades abans de Nadal, per tal de poder mostrar-les l’últim dia abans de festes a tota la comunitat educativa.