divendres, 16 de setembre del 2016

BENVINGUTS AL CURS 2016-17

Benvinguts al curs 2016-17

ImprimeixPDF
Benvolgudes famílies,
En nom de l’equip docent de l’Institut de Flix us vull donar la benvinguda al nou curs escolar 2016-2017, per a alguns és el primer curs que formareu part de la nostra comunitat educativa i per a d’altres serà un retrobament.
L’Institut i les famílies han de tenir els mateixos criteris d’actuació amb la finalitat de donar coherència a la nostra tasca educativa, és per això que us convidem a participar i col laborar activament en el projecte educatiu de l’Institut. Com? Estimulant l’interès per a l’aprenentatge i per a la feina i fomentant el tracte respectuós amb el professorat, personal del centre, instal·lacions i, sobretot, cap als companys i companyes. Cal que ens ajudeu davant dels vostres fills a presentar l’Institut com el dipositari de la confiança educativa i on les normes són l’eix que regulen el centre. Tot això farà que aconseguim els propòsits plantejats: l’èxit educatiu del nostre alumnat.
Penseu que les famílies sou el principal referent educatiu. És imprescindible treballar plegats, fer un treball conjunt que permeti una acció coherent i coordinada.
Us agraïm la confiança dipositada en tot l’equip docent. Nosaltres estem preparats per gaudir de la nostra feina i fer possible que s’acompleixin totes les expectatives i tots els objectius pedagògics educatius i personals proposats.
Volem continuar sent el vostre centre de referència i el del nostre entorn.
Esperem que hàgiu gaudit de l’estiu i, amb la il·lusió de treballar de nou junts, us diem: Molta sort!

Salutacions,

M. Mar Carranza Pasarrius
Directora de l’Institut de Flix