dissabte, 13 de març del 2010

CONCURS DE POESIA I PUNTS DE LLIBRE A LA BIBLIOTECA COMARCAL

La Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre ens ha fet arribar la convocatòria a dos concursos que us presentem a continuació. Podeu consultar les bases dels concursos a la seva web www.moradebre.cat/biblioteca. Esperem que us animeu a presentar els vostres treballs!

En motiu del 13è aniversari de la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre i en ocasió de la Setmana Cultural de Móra d’Ebre, la Biblioteca Comarcal organitza dos concursos: el 4t Premi de poesia "Setmana Cultural de Móra d'Ebre i el 13è Concurs de Punts de Llibre.

El premi de poesia és de tema lliure i està dividit en tres categories: Infantil (fins 12 anys), Juvenil ( de 13 a 17 anys) i Adult (a partir dels 18 anys). Els premis són de 25, 50 i 125 euros respectivament, a més d'un trofeu, un diploma i la publicació al Programa de Festes del municipi.
Quant al concurs de punts de llibre, aquest s'estructura en 3 categories: Infantil (fins 12 anys), Juvenil ( de 13 a 17 anys) i Adult (a partir dels 18 anys). Els premis consisteixen en lots de llibres, diplomes i la publicació al Programa de la Festa Major.

El lliurament del premis tindrà lloc el dia de Sant Jordi, conjuntament amb la resta de guardons que s'atorguen durant de la Setmana Cultural.