dimarts, 20 de gener del 2009

LA CORAL DE L'IES DE FLIX


TORNA LA CORAL DE L’IES DE FLIX

El curs 2008-09 la Coral del nostre Institut torna a reemprendre els seus assajos, amb l’objectiu de participar en la XV Trobada de Corals d’Educació Secundària el dia 29 d’abril a Barcelona. La Coral és oberta a tots aquells alumnes de l’Institut que tinguin ganes de gaudir del cant coral.
Contacteu amb el professor de Música abans d’acabar el mes de gener

DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU

Grafitti de Bansky

El 30 de gener se celebrarà la 45ena edició del Dia Escolar de la No Violència i la Pau, una iniciativa que vol commemorar l’aniversari de la mort de Gandhi. Durant la jornada es duran a terme nombroses activitats a les escoles i s’organitzaran diversos actes públics.

dimarts, 13 de gener del 2009

LA SETMANA MÉS FREDA DE L'ANY


En aquesta setmana de Sant Antoni, la més freda de l'any, us volem recordar que cal que tots tanquem portes i finestres per tal de millorar l'estalvi energètic.

HAN GUANYAT!

Foto cedida per Aina Pubill i Cristina Palliso.

HEM GUANYAT!!
19/12/08
Avui per fí últim dia de classe (del 1r trimestre clar....)i com sempre: una mica d'amic invisible, les esperades notes, cocs (que per cert si fem pagar no en volen perquè són cars... i avui que els donem gratis la gent no té gana... au pues ja s'ho faran!), cantar.... i en definitiva RIURE, riure molt!
I esta vegada amb novetats!
GUANYADORS a la millor decoració de classe!
Jojo si és que estos de 1r de Canàries... som uns cracks, eh xica?

CONCURS DE FOTOGRAFIA


LA LECTURA A LA MEVA VIDA

ORGANITZA: LA BIBLIOTECA DE L’IES FLIX

BASES GENERALS

Hi podem participar tots els que formem part de la Comunitat Educativa! (alumnes, pares/mares, professors/es, Personal PAS)

Les obres s’han de presentar abans del dia 1 de març a la Biblioteca.

Cada obra s’ identificarà al dors amb un títol i s’entregarà en un sobre i etiquetat amb el mateix títol. A l’interior del sobre es posaran les dades personals de l’autor (nom, cognoms, curs, telèfon). Caldrà identificar el lloc on ha estat presa la fotografia.

Es pot presentar més d’una fotografia, però cadascuna ha d’anar al seu sobre i ha de portar el seu títol.

El format serà de 15x20 cm.

Hi haurà QUATRE premis! Un per a cada cicle i un d’ extraordinari a la fotografia més original.

Amb totes les fotografies es muntarà una exposició.

Les obres premiades passaran a ésser propietat de l’IES Flix, que es reserva el dret de fer-ne l’ús que cregui convenient.


Les obres no premiades es podran recollir abans de fi de curs.

La participació al concurs comporta la plena acceptació de les bases



TEMA

LA LECTURA A LA MEVA VIDA (fotos que impliquin la presència d’un llibre o activitat lectora en la vida diària)

TÈCNICA

Lliure

TENS TEMPS FINS A L’1 DE MARÇ!

PARTICIPA!!!!!



diumenge, 11 de gener del 2009

NEVADA

Flocs de neu.


Més de 2.000 alumes s'han quedat sense anar a classe aquest divendres per la presència de neu a les carreteres que ha obligat a suspendre el transport escolar a les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona, Ponent i el Pirineu, segons han informat des de la conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
Concretament s'han suspès algunes o totes les línies de transport a la Terra Alta, Ribera d'Ebre, Baix Ebre, Alt Camp, Priorat, la Conca de Barberà, l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, el Pallars Jussà, Urgell, les Garrigues i la Noguera. A part les escoles de Vinaixa, Juncosa, Els Torms. Albaigés, Cerviè i els Omellons han tancat.274 alumnes de les escoles de la Fatarella, Corbera d'Ebre, Pobla de Massaluca i Torre de l'Espanyol no han pogut anar a classe perquè s'ha suspès el transport escolar en aquestes rutes.

Per altra banda 1.450 alumnes d'ESO han quedat sense classe a les comarques de la Terra Alta, Ribera d'Ebre i Baix Ebre. Al Montsià de moment no hi ha afectació però la previsió és que nevarà molt.